Praktisch

Over ons

Sahara Stay is dé plek aan de Nederlandse kust voor een unieke vakantie in de buitenlucht. Het ‘dorp’ van Sahara Stay bestaat uit allerlei soorten glamping tenten en is ingericht in Marokkaans thema.

Uniek aan deze vakantie is de ligging aan de kust en het Oosterse thema. Accommodaties en activiteiten zijn los te boeken. Maar er zijn ook pakketten voor een weekje of weekend beschikbaar. IJsbad training, livemuziek, sfeervol kampvuur: allemaal inbegrepen in een pakket. Anders kun je dit bijboeken.

Praktische info

Beschikbaarheid

Sahara Stay is in de zomervakantie een week te boeken. Buiten de zomervakantie zijn lange weekenden en midweken boekbaar, en kunnen er verblijven op maat worden samengesteld.

Eten & drinken

Bij aankomst op vrijdag krijgen jullie een welkomstmaaltijd in Oosters thema. Verder wordt er bij de ijsbad training een lunch verzorgd.

Ontbijt kun je altijd bestellen via de webshop, dit wordt vers geleverd in de ochtend. 

Vlakbij het terrein vind je Eetcafé Zout. Hier kun je altijd terecht voor een overheerlijke lunch, diner of borrel.

In- en uitchecktijden

Wanneer je een van onze tenten  hebt gereserveerd, kun je vanaf 15:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek, vragen wij je vóór 11:00 uur de accommodatie netjes achter te laten en uit te checken bij de receptie.

wat moet ik meenemen

Naast de standaard vakantiespullen is relaxte kleding natuurlijk perfect om in te ontspannen. Een zwembroek is uiteraard handig, alleen al voor onder je wetsuit of in het ijsbad. Wetsuits en surfborden voor de surflessen regelen wij. Bedlinnen en handdoeken leggen wij ook in de accommodaties. 

Faq

Inhoud accordeon

Aan de rand van het terrein vind je gratis parkeerplekken voor alle gasten.

Een zwembroek! Verder is waterproof zonnebrand, een zonnebril en relaxte kleding ook handig.

Één glampingtent is omgetoverd tot receptie. Hier kun je inchecken. Maar ook leuke merchandise kopen en als je vragen stellen!

Deze vakantie is juist geschikt voor kinderen! Lekker buiten zijn met het hele gezin, daar gaan we voor.

In twee van onze tenten zijn honden toegestaan. Geef dit aan bij de boeking dan kunnen we er rekening mee houden.

Wanneer je een reservering hebt gemaakt ontvang je een bevestiging in de mail met een betalingsdatum vermeld. Het volledige bedrag dient vóór aankomst op Sahara Stay locatie te zijn voldaan.

Allereerst ontvang je een aanbetaling, opgevolgd door een herinnering van het openstaande restbedrag.

Heb je een reservering gemaakt en is de aankomst binnen twee weken na de gemaakte reservering? Dan kun je niet meer in termijnen betalen en gebeurt de betaling in één keer.

Op Sahara Stay is gratis wifi aanwezig voor gasten. 

This site is registered on wpml.org as a development site.