Praktisch

Over ons

Sahara Stay is dé plek aan de Nederlandse kust voor een unieke vakantie in de buitenlucht. Het ‘dorp’ van Sahara Stay bestaat uit allerlei soorten glamping tenten en is ingericht in Oosters thema.

Uniek aan deze vakantie is de ligging aan de kust en het Oosterse thema. Accommodaties en activiteiten zijn los te boeken. Voor grote groepen zijn er pakketten op maat beschikbaar.

Praktische info

Beschikbaarheid

Sahara Stay is in de zomervakantie een week te boeken. Buiten de zomervakantie zijn lange weekenden en midweken boekbaar, en kunnen er verblijven op maat worden samengesteld.

Eten & drinken

Ontbijt kun je altijd bestellen via de webshop, dit wordt vers geleverd in de ochtend. 

Vlakbij het terrein vind je Eetcafé Zout. Hier kun je altijd terecht voor een overheerlijke lunch, diner of borrel.

BBQ en gourmet zijn te bestellen via de webshop. Eigen BBQ’s (ook wegwerp BBQ’s) zijn niet toegestaan.

In- en uitchecktijden

Wanneer je een van onze tenten  hebt gereserveerd, kun je vanaf 15:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek, vragen wij je vóór 10:00 uur de accommodatie netjes achter te laten en uit te checken bij de receptie.

Sahara Stay app

Voor ultiem gemak hebben wij een digitaal welkomstboekje in de vorm van onze Sahara Stay App. Hierin vind je allerlei handige info over het park, de omgeving en meer. Ook kun je vanuit deze app je reservering wijzigen, broodjes bestellen en het animatieprogramma bekijken.

Klik hier om de app te downloaden op IOS of Android.

wat moet ik meenemen

Naast de standaard vakantiespullen is relaxte kleding natuurlijk perfect om in te ontspannen. Een zwembroek is uiteraard handig, alleen al voor onder je wetsuit. Wetsuits en surfboarden voor de surflessen regelen wij. Een badjas en slippers kan handig zijn voor een duik in de hottub.

Bedlinnen liggen in de accommodaties. Handdoeken worden alleen klaargelegd als je deze bijboekt. 

In de accommodaties staat een Nespresso apparaat met een aantal cups (6 cups in een 6-persoonstent, 4 cups in een 4-persoonstent, 2 cups in een 2-persoonstent).

In de accommodaties met WC hangt één wc-rol. In de accommodaties met prullenbak is één vuilniszak inbegrepen.

Plattegrond

sahara stay

Omgeving

sahara stay omgeving

Faq

Inhoud accordeon

Aan de rand van het terrein vind je gratis parkeerplekken voor alle gasten. Voor elke tent is er één gratis parkeerplek.

Naast het Sahara Stay terrein ligt een grote betaalde parkeerplaats. Hier zijn vaak voldoende plekken beschikbaar. 

Een zwembroek! Verder is waterproof zonnebrand, een zonnebril, badjas, slippers en relaxte kleding ook handig.

Ook moet je de inloggegevens van je favoriete streamingsdiensten niet vergeten, een handdoek en theedoek (als je deze niet hebt bijgeboekt), wc papier en vuilniszakken. 

Één glampingtent is omgetoverd tot receptie. Hier kun je inchecken. Maar ook leuke merchandise kopen en al je vragen stellen!

Deze vakantie is juist geschikt voor kinderen! Lekker buiten zijn met het hele gezin, daar gaan we voor.

In twee van onze tenten zijn honden niet toegestaan, in de overige tenten wel. Geef dit aan bij de boeking dan kunnen we er rekening mee houden.

Wanneer je een reservering hebt gemaakt ontvang je een bevestiging in de mail met een betalingsdatum vermeld. Het volledige bedrag dient vóór aankomst op Sahara Stay locatie te zijn voldaan.

Allereerst ontvang je een aanbetaling, opgevolgd door een herinnering van het openstaande restbedrag.

Heb je een reservering gemaakt en is de aankomst binnen twee weken na de gemaakte reservering? Dan kun je niet meer in termijnen betalen en gebeurt de betaling in één keer.

Op Sahara Stay is gratis wifi aanwezig voor gasten. De code hiervoor krijg je bij aankomst.

Zeker weten! In de Sahara Stay app vind je alle handige info voor jouw verblijf. Inclusief het animatieprogramma van Strandpark Vlugtenburg.

Download de app door hier te klikken.