Glamping aan zee!

Sahara Stay
Sahara Stay

De perfecte glamping vakantie start hier!

Beleef de ultieme strandvakantie bij Sahara Stay, een kleinschalig vakantiepark gelegen in het prachtige Westland, vlakbij de kust. 

Glamping in Zuid-holland: Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van de ontspannende omgeving in één van de glampingtenten. Bij ons ervaar je glamping op zijn best, rustig park, gecombineerd met de schoonheid van de Nederlandse kustlijn. En wil je toch wat meer faciliteiten? In een paar minuten loop je naar Strandpark Vlugtenburg, waar een grote speeltuin, waterspeeltuin, restaurant en animatie te vinden is. 

Sahara Stay is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die wil genieten van glamping in Nederland!

Sahara Stay glamping tenten

Op Sahara Stay zijn verschillende accommodaties te vinden, van een 4 of 6 personen glampingtent (Saharatent) met eigen toilet, douche en gezellige veranda tot de kleinere dreamer Deluxe tenten, waar je het gemak hebt van een eigen keuken en daarnaast van het toiletgebouw om de hoek gebruik kunt maken.

Glamping vakantie met hond

Gaat de hond ook mee op vakantie? Dit is geen probleem. In de meeste glamping tenten op Sahara Stay is de hond ook van harte welkom! Wat ideaal is aan het strand van Vlugtenburg, is dat de hond altijd mee naar het strand kan. In de winter op het gehele strand en in de zomermaanden mag de hond mee op het linker gedeelte van het strand. Altijd een mogelijkheid voor ze om lekker te rennen of een lekkere duik te nemen in de zee.

 

Contact

Neem contact met ons op