Een heerlijke surfvakantie!

Surfvakantie op V-Beach

Beleef een onvergetelijke surfvakantie bij Sahara Stay, gelegen vlakbij het prachtige Vlugtenburg strand. Of je nu een doorgewinterde surfer bent of net begint, Sahara Stay biedt de perfecte omgeving voor iedereen die van zon, zee en surfen houdt.

Sahara Stay ligt op steenworp afstand van het strand van Vlugtenburg, waardoor het een ideale locatie is voor een surfvakantie. Je kunt er natuurlijk zelf heerlijk gaan surfen of neem één of meerdere surflessen bij de Dutch Surf Academy. 

Sahara Stay glamping tenten

Op Sahara Stay zijn verschillende accommodaties te vinden, van een 4 of 6 personen glampingtent (Saharatent) met eigen toilet, douche en gezellige veranda (handig om een wetsuite te laten drogen) tot de kleinere dreamer Deluxe tenten, waar je het gemak hebt van een eigen keuken en daarnaast van het toiletgebouw om de hoek gebruik kunt maken. 

Surfvakantie in Nederland

Dus op zoek naar een unieke surfvakantie in Nederland, kom naar Sahara Stay! Voor een fijne buitenvakantie met familie en vrienden ben je hier op de goede plek. Naast het surfen ook nog wat anders ondernemen? Voor de kinderen ligt Strandpark Vlugtenburg dichtbij, waar ze gratis in een waterspeeltuin kunnen spelen en mee mogen doen met de animatie. De omgeving leent zich ook perfect voor fietst of wandeltochten door de duinen. 

Sahara Stay
saharatent 6 personen

Contact

Neem contact met ons op