Activiteiten

Activiteiten

Surfles van surfkampioenen

Surfleraren Kasper en Erik surfen al jaren op topniveau en doen mee aan verschillende wedstrijden.

Kaspar is 5-voudig Nederlands kampioen en Erik werd onlangs nog derde van Nederlands. Daarnaast hebben ze jarenlang het Nederlands junioren team gecoacht en worden ze ondersteund door verschillende merken. 

Inhoud accordeon

Surfen is voor Kasper en Erik een groot onderdeel van hun leven. Sinds hun 12de levensjaar zijn we dagelijks in de Noordzee te vinden en reizen ze de hele wereld over opzoek naar de perfecte golven. Surfen is voor beide een verslaving en een levensstijl, het heeft ze op te gekke plekken gebracht, ze hebben toffe mensen ontmoet en veel geleerd van alle verschillende culturen. Dit gevoel willen zij delen! Dit is waarom ze een surfschool zijn gestart, om hun passie te kunnen overbrengen!

Ze zijn zo’n 17 jaar geleden begonnen met surfen. Eigenlijk vanaf dag 1 verslaafd.

Fun fact; Kaspar en Erik hebben elkaar ontmoet in het water en zijn nu zo’n 17 jaar later nog steeds dikke vrienden en runnen samen de surfschool Dutch Surf Academy.

Dutch surf academy

Sahara Swing met livemuziek

De carribische klanken zullen goed klinken in het Sahara Stay dorp. Leer nieuwe mensen kennen en swing erop los tijdens deze gezellige avond. Wij raden je aan om een lekker drankje in te slaan voor deze avond!

andre hazel livemuziek

Massages die er toe doen

Even lekker tot rust komen tijdens een overheerlijke massage. Dat is wat je wil na een hele dag surfen. Wij hebben de beste masseuses voor je klaarstaan!

Inhoud accordeon

Over de trainers.

Hi, ik ben Frannie van massagepraktijk RechargEnjoy. De naam zegt het al; laadt je batterijen op en geniet van één van de verschillende massagebehandelingen die ik verzorg bij Sahara Stay. (Stoelmassage 30 min, een rug-nek-schoudermassage 30min, ontspanningsmassage 60min)

Van kinds af aan heb ik dit altijd al leuk en inspirerend gevonden, helaas is dit met het opgroeien en de druk van school en studie verwaterd. Tot een aantal jaar geleden het masseren weer op mijn pad kwam. Ik besloot er toen om er mijn professie van te maken en ben sindsdien met veel liefde en plezier werkzaam als massage-therapeut. Do what you love, love what you do!

Frannie

Hoi,

Ik ben Jaqueline en ik heb het geluk om dichtbij het strand te wonen. 

Het is dan ook mijn favoriete plek om op te laden en mijn hoofd leeg te maken. Mijn 14 jaar oude hond loopt nog graag mee!

Bewegen is voor mij belangrijk, zowel met je lichaam als met je geest. En bewegen kan op allerlei manieren; doe vooral wat je fijn vindt! Blijf nieuwsgierig en verbonden met de mensen en de wereld om je heen…

Ik heb een praktijk waarin ik shiatsu-therapie en stoelmassage geef; Jaqueline-shiatsu. Shiatsu is een Japanse massagevorm en werkt op de meridianen (energiebanen) die door je lichaam lopen. 

De massage is over de kleding heen en wordt gegeven op een zachte mat op de grond of op een massagestoel. Een shiatsu massage kan je helpen om even los te zijn van de wereld om je heen..

Shiatsu brengt je lichaam en geest tot rust. Ervaar het zelf tijdens je verblijf op Sahara Stay. 

Ik kijk uit naar je komst! 

Jacqueline

massages

Quality time in de hottub

Samen met dierbaren lekker de hottub instappen. Dé meest relaxte plek om verhalen aan elkaar te vertellen. Welk verhaal bewaar jij voor de hottub?

hottub

Kinderanimatie op loopafstand

Met 2 minuten lopen sta je bij Speelcafé Zoet: de kidsclub van ons andere park (Strandpark Vlugtenburg). Het animatieteam maakt er elke woensdag en zaterdag een feestje van. En in de vakanties zelfs ook op dinsdag en donderdag!

Hier vind je alles over het animatieteam en het animatieprogramma.

animatie op strandpark vlugtenburg

Waterspeeltuin op loopafstand

Bij Strandpark Vlugtenburg (onze buurman) kun je vanaf nu genieten van een gigantische waterspeeltuin. Alle details vind je hier!

Waterspeeltuin